top of page

Kosten: 


Contributie:

Kleuterkarate 2 t/m 5 jaar: 12,50 per maand

Jeugd 6 t/m 12 jaar (karate en/of kickboksen): 17,50 per maand

Jeugd 13 t/m 17 jaar en senioren 1 vaste avond en lesuur: 17,50 per maand

Jeugd 13 t/m 17 jaar (circuit, kyokushinkai karate, kickboksen, boksen, kickbag) 25 euro per maand.

Senioren vanaf 18 jaar 1 sport specifiek, 25 euro per maand, keuze uit;

Kyokushinkai Karate

Circuit/Kettlebell training

Kickboksen/Kickbag

Boksen

Yawara Ju Jutsu 

Senioren vanaf 18 jaar onbeperkt, 32,50 euro per maand.

Strippenkaart 35 euro per 5 lessen.

Inschrijfgeld: 20 euro met kleine rugtas 


Benodigdheden om te sporten zijn te koop bij de locatie voor een geringe prijs. vraag hiervoor informatie bij de instructeurs. 

Word u of bent u lid in de maand januari dan betaald u eenmalig 10 euro activiteitengeld als karateka betaald u in januari tevens ook 1 malig 5 euro/10 euro bondsgeld. van dit geld worden er gedurende het jaar extra trainingen en/of evenement georganiseerd die gratis of minimale kosten hebben voor de leden van Budokai Senshi.

Tevens betaald u bij alle sporten 1 malig 20 euro inschrijfgeld. Bij het aangaan van het lidmaatschap krijgt ieder lid een rugtas cadeau.

Gaat u een lidmaatschap aan dat betaald u 3 maanden + inschrijfgeld vooruit. De contributie is per maand en moet voor iedereen 10e van e maand voldaan zijn. Wanneer u inschrijft voor de 14e van de maand dan betaald u de 1ste maand al direct contributie, schrijft u na de 14e van de maand in dan gaat u contributie vanaf de volgende maand in (1 malig).

We krijgen regelmatig de vraag of dat er tijdens vakantie's gewoon doorbetaald moet worden. Wij doen er zoveel mogelijk aan om tijdens de zomervakantie de trainingen door te laten gaan en/of te zorgen voor een alternatief rooster. De contributie is opgedeeld in 12 gedeeltes waarbij vakanties zijn meegerekend. Dus ook tijdens vakanties zal er doorbetaald moeten worden i.v.m. de financiële gezondheid van de club.

IBAN:

NL03ABNA0531428974

tnv Budokai Senshi

heeft u vragen over de contributie? neem dan contact op met: 0616740957. Dit is het rechtstreekse nummer van onze penningmeester. 

bottom of page